PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL

RAKAN NIAGA & STOKIS DIPERLUKAN

NAK CANTIK?  NAK SIHAT?  NAK EXTRA INCOME?

Jom Saya Bongkarkan Rahsia Bagaimana Nak Dapatkan Ketiga-tiga Perkara Ini!

Ingin Kekal Awet Muda Seperti Wajah-Wajah Ini?

Jennifer Lopez

(cuba tengok betapa licinnya kulit mukanya..selicin kulit baby kan…) 

 Michelle Obama

(cuba lihat perbezaan wajahnya sebelum dan selepas mengamalkan stemcell)

Helen Mirren

(pelakon “The Queen” berumur dah 66 tahun, tapi masih bergetah kan)

MAHUKAH ANDA BUKAN SAJA TAMPIL CANTIK DAN ANGGUN SEPERTI MEREKA MALAH MAMPU MEMBANTU ANDA KELUAR DARI MASALAH KESIHATAN BERIKUT:

  • Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
  • Membantu menguatkan sendi dan tulang.
  • Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
  • Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung.
  • Mengurangkan risiko kanser.
  • Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
  • Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
  • Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
  • Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit. 

     

    MEMPERKENALKAN…

     
    PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL

APA ITU DOUBLE stemcell?

 PHYTOCELL DOUBLE stemcell tumbuhan batang sel-sel kombinasi dengan menggunakan teknologi Swiss – PhytoCellTec™ Malus Domestica (Apple Stem Cell) dan PhytoCellTec™ Solar Vitis ( Grape Stem Cell), diperkaya dengan Acai Berry dan Blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam dan memberikan hasil yang ketara. Double stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalankan aktiviti harian. Ia sangat sesuai untuk lelaki dan wanita pada semua peringkat umur.

Terdapat 4 ramuan utama yang terdapat dalam PhytoScience Double StemCell ini:

1)  PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell)

– selinduk daripada buah epal Swiss (Uttwiler Spattauber)

Uttwiler Spattauber adalah nama pokok epal dari Switzerland yang ditanam sejak kurun ke 18, mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain. Pokok epal ini hampir pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. Satu pasukan saintis di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec™ dapat memberi inspirasi kepada banyak sel-sel stem manusia yang menakjubkan sehingga 80%, ini adalah formula rahsia yang kaya dan terkenal.

Epal ini tidak sama seperti epal yang terdapat di pasaraya atau di kedai-kedai. Ia mengandungi antioksidan yang tinggi. Jika buah epal ini jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 4 hingga 6 bulan. Dan juga jika pokok atau buahnya tercedera, ia akan pulih dengan cepat.

Jom kita tengok pula macam mana PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell) bertindak pada sel-sel kulit kita…cuba tengok gambarajah ni.

Kandungan ke-2 pula ialah:
PhytoCellTec™ Solar Vitis PhytoCellTec™
– selinduk daripada Buah Anggur

Stem Cell daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV.
Ia merangsangkan pembaruan yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dan gebu. Aktiviti sel stem kulit adalah faktor utama dalam memastikan tenaga dan kapasiti penjanaan semula kulit. Solar Vitis kedua-dua melindungi dan mengekalkan aktiviti sel stem epidermis – walaupun dalam kes-kes tekanan yang disebabkan oleh UV.

Kandungan ke-3 pula ialah: ACAI BERRY

Dianggap sebagai “Berry Kecantikan” dari Amazon.
Acai Berry adalah padat dengan sebatian yang membuat badan kelihatan menakjubkan dari luar dan dalam. Ia padat dengan antosianin dan flavonoid yang membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan buah beri. Ia mempunyai 5 kali antioksidan gingko dan 33 kali antioksidan wain merah. Bahkan ia bukan sahaja antioksidan, beri kecil ini juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.

Banyak lagi khasiat Acai Berry ni kalau anda nak tahu. Antaranya:
*Pengurangan Berat Badan – Acai Berry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang banyak.
*Tenaga Yang Berpanjangan – Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.
*Melancarkan peredaran darah, tumpuan dan ingatan – Boleh meningkatkan peredaran darah ke otak supaya mampu beroperasi dengan lebih berkesan di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.
*Kulit yang lebih sihat dan berseri – sebatian yang unik dan antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar.
*Merendahkan Kolestrol
*Menguatkan Jantung

 

Kandungan lain yang ada pula ialah BLUEBERRY…ini khasiatnye ye..
memang banyak…
Blueberry adalah buah yang hebat dan penuh dengan vitamin, mineral dan antioksidan. Bermanfaat dalam mengurangkan lemak, menghilangkan radikal bebas, memerangi isu metabolik negatif, menggalakkan paras insulin yang lebih baik, menyokong kesihatan oskular dan menghindari penyakit serta mencegah kanser.”

Blueberry juga tinggi dalam Vitamin C, yang menggalakkan sistem imun yang sihat. Blueberry juga mengandungi Vitamin A, Iron, Kalsium, Magnesium, Vitamin K, Vitamin E, Zink, Fosforus dan Selenium. Magnesium membantu menukarkan karbohidrat, protein dan lemak kepada tenaga. Sebagai tambahan, gabungan hebat nutrien dalam blueberry akan menjaga penglihatan dan retina mata yang sihat juga! Blueberry mengandungi tahap antioksidan dan serat. Gabungan ini menggalakkan keupayaan kita untuk membubarkan kolesterol yang tidak baik yang berada didalam tubuh badan kita. Blueberry menentang isu-isu metabolik badan yang boleh mencegah penyakit jantung.”

Blueberry mengandungi flavonoid. Flavonoid telah dibuktikan dapat meningkatkan daya ingatan dan fungsi kognitif seperti; keupayaan untuk analisis, membuat keputusan, dan mengekalkan kefahaman. Di samping itu, penggunaan tetap flavonoid boleh membantu melambatkan penurunan mental penuaan.

Flavonoid dalam blueberry telah dibuktikan dapat memberi perlindungan terhadap penyakit seperti Alzheimer dan Parkinson. Flavonoid juga telah didapati membantu dalam melambatkan penurunan kognisi mental penuaan.”

Blueberry merupakan penjana Anti Pengoksidaan yang berkesan. Sejarah Perubatan memberitahu bahawa bukti penggunaan Blueberry digunakan untuk produk anti penuaan, merawat penyakit kencing manis dan darah tinggi, menentang kanser serviks/payudara, perlindungan sistem jantung, meningkatkan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran kencing, pengurangan kolestrol dalam badan, menghidar keletihan mata, dan memberi tenaga tambahan.

Mahukah anda kalau bahagian mata anda bertukar dari banyak kedut kepada kurang kedut seperti gambar ni…”

“Segala rahsia kandungan di dalam PhytoScience Double StemCell ni telah saya dedahkan…tapi anda belum tahu kan apa kebaikan pengambilannya…jap lagi saya bagitau ye…”
KEBAIKAN PENGAMBILAN PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL1) Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
2) Membantu menguatkan sendi dan tulang.
3) Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
4) Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung.
5) Mengurangkan risiko kanser.
6) Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
7) Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
8) Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
9) Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.

Kandungannya anda dah tahu, kebaikan pengambilannya pun anda dah tahu…jom sekarang ini kita tengok pula siapa yang perlu mencuba serta menggunakannya.
Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut:
•Gout
•Kencing manis
•Darah tinggi
•Lemak darah
•Anemia
•Kulit sensitif
•Sistem penghadaman lemah
•Demam selsema
•Mudah letih dan badan lemah
•Tekanan
•Kolestrol tinggi
NAK TENGOK TESTIMONI DOUBLE STEMCELL TERKINI TAK?
Bagaimana cara penyediaan PhytoScience Double Stemcell ini?
14 sachets X 1200mg (1 Kotak)
Pengambilan: 1 sachet setiap hari
Dengan teknologi nano, ia amat mudah dan cepat untuk diserap. Hanya letakkan di bawah lidah sahaja sudah memadai tanpa perlu dicampurkan dengan air terlebih dahulu.
Sekali lagi saya ringkaskan Ramuan Utama PhytoScience Double StemCell ini:1) Sel Stem Epal Phytocelltec™
Meransang Sel Stem, mengaktifkan Sel Stem badan, kuasa pemulihan dan kuasa pemutaran.

2) Sel Stem Anggur Phytocelltec™
Meransang Sel Stem, mengaktifkan Sel Stem badan dan melindungi Sel Stem dari sinaran UV.3) Acai Berry
Ia bukan sahaja antioksidan, ianya juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.

4) Beri Biru ( Blueberry)
Penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menentang kanser serviks/payu dara, perlindungan sistem jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.

Berapakah harga ‘produk ajaib’ ini? Tentu anda tertanya-tanya bukan…Harganya amat berpatutan…Mampu diamalkan oleh semua golongan..
Sekarang saya umumkan harga ‘produk ajaib’ ini: JANGAN TUNGGU-TUNGGU LAGI…
Harganya dah saya dedahkan…untung runcit berbaloi2…produk power mower…jap lagi saya bakal bongkarkan wang besar..wang besar..yang bakal menjadikan impian anda suatu kenyataan dengan hanya mengamalkan produk ini… Nak tak?
Wang besar…wang besar…ni saya khaskan hanya pada anda yang betul2 minat bisnes dan yang yakin anda akan berjaya. Untuk rakan-rakan yang memang terlibat dalam bisnes kecantikan atau saloon, amatlah dialu-alukan. So, sesiapa yang mempunyai ciri2 yang saya cari ni.
Percayakah anda jika saya katakan anda akan dapat RM100 bila ada rakan anda beli produk PhytoScience Double StemCell ini yang berharga RM270? Gila kan…ya memang gila..tapi itulah yang akan anda dapat jika anda menyertai kami…
Jadi, tunggu apa lagi..ni baru satu ‘kegilaan’ yang saya dedahkan..ada banyak lagi..TUNGGUUUUUUU…..
RIBUAN TESTIMONI
Antaranya:
Masalah gout, buasir, sembelit, keletihan…
Alhamdulilah…Semakin ramai orang yang mengamalkan Phytoscience Double Stemcell mampu keluar daripada semua masalah di atas.
Sesiapa yang mengalami masalah tumit pecah atau merekah tu..apa kata anda amalkan Phytoscience Double StemCell ini..pasti anda akan tersenyum bangga..tumit kaki licin bak tumit kaki baby..
Ehem…ehem…ini rahsia bagi yang berumahtangga je tau…dan khas untuk wanita berkahwin…si suami pasti tersenyum gumbira bila dapat merasai kuasa “KEMUTAN” yang sungguh luarbiasa! Percayalah…hanya dengan Phytoscience Double StemCell ini, impian si isteri sentiasa menjadi “DARA” untuk si suami menjadi kenyataan!

 TESTIMONI DARI FB:
Liyanda Linda sya sudah mengambil produk ini selama 1 minggu…alhamdulillah…kesan yg sungguh memberangsangkan….masalah tumit merekah dan pecah….hilang…tumit sya licin tanpa rekahan…..masalah keguguran rambut….semakin berkurangan….berbanding sebelumnya….tqvm…
“mmm…terima kasih liyanda, mmg double stemcell ni berkesan dan terbukti keberkesanannya dalam beberapa hari saja..bayangkanlah kalau anda terus amalkannya sampai bila2..mesti sentiasa awet muda kan….InsyaAllah..”

Nak tegang kulit boleh, nak kembali ‘DARA’ boleh, nak kurus boleh, nak kekal sihat dan cergas pun boleh…apa lagi yang anda cari…Amalkan Phytoscience Double StemCell ni…SEMUA ADA…InsyaAllah

Jerawat Hilang dlm masa 1 minggu? MUSTAHIL…tapi itulah yang anda bakal anda alami apabila mengamalkan Phytoscience Double Stemcell ini…nape tak percaya ke?

Testimoni terbaru lagi…masalah keputihan hilang sedikit demi sedikit hanya dalam tempoh beberapa hari saja mengamalkan Phytoscience Double Stemcell ini.

Berlaku pada diri saya…hanya selepas 3 hari mengamalkan Phytoscience Double StemCell ini…kulit tangan saya tidak kering dan kasar lagi (selalunya kalau buat cakaran kat kulit tu, akan ada kesan putih-putih kerana kulit kering dan kasar). Sebaliknya, ia mula kelihatan lembap dan licin…

JADI, TUNGGU APA LAGI…JOM LA ORDER!

RM 270.00 (2 Kotak – 28 Sachet)

Sila bank in ke no akaun berikut:

Maybank:  157410070832 ROSLINDA YAA’COB

CIMB : 07220015887520 ROSLINDA YAA’COB

Setelah bank-in, sila sms ke 016-4174220 nama anda, alamat, no hp, masa bayaran dan jenis bank.

*Jika anda minat untuk menjadi agen saya, saya akan berikan bimbingan percuma kepada anda dan akan membantu anda sehingga anda boleh berjaya menjana pendapatan melalui perniagaan hebat ini!  Sila SMS saya 016-4174220 jika anda memang berminat untuk memulakan perniagaan ini.  InsyaAllah, anda bukan saja CANTIK, malah SIHAT dan KAYA….Amin!